25 янв. 2007 г., 01:08

Врабче 

  Поэзия
762 0 13

В снега намерих премръзнало врабче.

С длани стоплих крехкото телце -

погледна ме с питащи очички

и аз гостих го със трохички.

Изчирика закачливо,

примигна то игриво,

нетърпеливо запърха с крила,

разтворих длани и то отлетя...

© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??