"Аз назаем не съм те прегръщал
и назаем не съм те мечтал..."
Евтим Евтимов
Аз насън не съм те жадувал
и в просъница не съм те избрал,
във очите ти сини съм плувал,
котва хвърлял съм там премълчал.
Без мечти не съм те рисувал
и във стихове ваял дори,
тези устни със страст съм целувал
с този дъх що до днеска гори.
Ти ела във латинкова вечер,
на сърцето не казвай му - стоп!
Щом усети ръцете ти близо
мигновено се втурва в галоп.
Аз не съм делил те със никой
и на никой не ще да те дам,
със усмивка ще кажа - обичам
и ще падна в краката ти сам!
© Красимир Трифонов Все права защищены
Поздрав!