Времето бяга
бурно и бясно
с удар под кръста
от ляво на дясно.
И ти се опитваш
да се предпазиш
от ляво на дясно.
И пак ще загазиш.
От враг се спасиш,
на свои налиташ.
На ляво и дясно
света да опиташ...
отново се луташ.
А времето бяга.
От ляво и дясно
нещо те стяга
и ти се иска
времето бясно
от ляво на дясно
да сложиш на тясно.
© Харита Колева Все права защищены