12 июл. 2024 г., 10:00

Времето е само миг 

  Поэзия » Любовная
136 1 0

Времето е само миг

 

Време! Миг от вечността!

Вятър! Спомен и тъга!

Сън далечен и красив!

Нощ! Море и си щастлив!

Пясък! Само две следи!

Тази нощ сме аз и ти!

Две души, една съдба!

Два живота! Две сърца!

Тишината не боли!

И луната не скърби!

Нощ! Звезди и топъл глас!

Тъжен полъх в късен час!

Сплетени в едно тела!

Страстен вик и тишина!

Небосвод! Безброй звезди!

Тишина! И аз и ти!

 

11.07.2024 г.

 

 

© Георги Иванов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??