А напичаше жарко
сякаш пещ е асфалта.
В непосилната жега,
като мъжката похот
се развихри вихрушка.
Гръмна, святна светкавица
и поройният дъжд се изля,
като ведро и дъждът спря...
Само лекият вятър,
като топла милувка
ми напомня,
че дъжд е валял.
Сякаш времето днес
на любов си играе.
Ето сега грейна слънце
и протегна лъчи,
като усмивка на влюбени!
© Евгения Тодорова Все права защищены