Нещо имаш ли за мен,
останало вътре в теб,
спомен най-обикновен
дори, недогорял късмет ...?
Питам само, ти не казвай,
не е ли вече все едно ...
преживях те ненапразно -
да не е сърцето ми само ...
Ти върви по своя път,
не се обръщай, върви, не спирай,
по пътища разделя ни светът,
пред теб посока има ...
за мен - последен кръстопът ...
© Валдемар Все права защищены