Със чистотата на всичките ми слабости
със вярата си, че ме искаш цялата
- ще тичам - сянка ще ти стана -
желая те... необуздано.
Нагазихме в тревите полудели
и дрехите си хвърлихме
във въздуха,
по-голи,
по-новородени -
издигахме се
по-далеч от дъното.
Във пролетта
с най-пъстрата й черга,
под светлината
на изгряващ ден
с ръцете си говорехме -
вълшебно е...
Когато срещнеш някой като теб.
Златеехме
в житата звънкозреещи
със сладостта
на кехлибарен мед,
със вярата,
че ще останем „себе си"-
все повече привързвах се към теб.
Хиляда века искам да те има!
През всичките сезони на живота...
Във сол ще се превърна -
целуни ме!
Та вечно да си жаден за любов...
© Дакота Все права защищены
През всичките сезони на живота...
Във сол ще се превърна -
целуни ме!