ВСЕ ОЩЕ Е ЛЯТО
Все още е лято...
Все още навън
играят децата
сред глъчка и шум...
Все още е топло,
горещо почти,
а рамото - голо,
и пак се потиш...
Все още догарят
в градини цветя...
Все още е лято...
Играят деца.
ДТ©
© Даниела Тодорова Все права защищены