Все още те обичам...
Дори да минат хиляди години,
дори света сега да спре,
дори сълзите ми любими,
ще останат от сърце!
Все още те обичам, запомни го.
И никога не ще се промени.
Когато ce желаят двама силно,
дори смъртта не ще ги предаде!
И спомените ще болят след края,
когато тръгнеш си от мен,
но всичко ще се сбъдне в рая,
за двама ни отдавна отреден!
© Моарейн Все права защищены