И ако краят на света след минута настъпи.
Най-много от всичко искам да знаеш, че безкрайно съм те обичала!
Съобщението ми ще ти го донесе някой гръмотевичен тътен.
А ти не забравяй, че без тебе съм нищо.
Ако някакви бури сърцето ми притиснат.
Само се моля неговия шепот да чуеш!
То ще ти каже как си ми липсвал.
И колко безцелно е моето съществуване!
А ако ти за мене помислиш.
И няколко думи ми пратиш по вятъра.
Моля те, в другия живот ме потърси.
Да се слеят за вечност сърцата ни!
Да изпълним света с нашата любов.
И нека другите да изгубят значение!
Запомни. Във всеки следващ живот.
Ще търся тебе.
Все тебе!
Автор: Полина Велчова
© Полина Велчова Все права защищены