Все в съня
В мен танцуват
палави искри,
пламъчетата бушуват
и в душата ми гори.
За теб сега си мисля,
за теб творя мечти.
Макар и да не те познава
сърцето ми за теб шепти.
Казва ми: "Иди
и истината му кажи,
поне за миг не мисли
и на течението се остави!"
Но не мога ей така,
сега и на мига,
да си призная любовта
без страха и без срама.
Как да продължа?
Разбира се-с нова мечта!
И така аз вървя,
и живея все в съня!
© Донка Томицина Все права защищены