Посветено на...
Дата: 06.03.2010г.
Всеки ден се чувствам късметлийка -
събуждам се с надежда и си лягам с усмивка.
Всеки ден на слънцето се усмихвам,
което огрява пътя ми към теб.
Всеки ден стоплям си сърцето
със спомени за едно хубаво момче,
което за мен би преплувало и морето -
стига само своя да ме нарече.
Всеки ден за мен е нов -
една неотделна част от моя живот,
посрещам го с гордо вдигната глава,
защото всеки ден до мен си ти СЕГА!
© Александра Василева Все права защищены