6 февр. 2010 г., 21:01

Всеки път 

  Поэзия
801 0 21



беззвучно

бавно

невидимо почти

дървото капчица проронва

когато клонче

от ствола му откършат

 

и аз

като него незабележимо

и смирено сълзя

щом се отдалечиш

безмълвно

за дълго

 

а видя ли те

цветен прашец

над мен се сипе

няма ден

и няма нощ

с теб

винаги всичко

ухае

на обич

 

 

 

 


© Ласка Александрова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??