Когато те видя
усмивка озарява моето лице,
а очите най-издайнически
ме предават,
че сърцето ми е твое.
Очи не мога да сваля от теб -
непосилно е за мен,
в мислите ми ден и нощ си ти.
В сънищата ми си всяка вечер гост,
а името ти е молитва,
която прогонва всяко зло от мен.
Ти ми даваш сили
да се справя в трудност,
показваш ми,
че светът е пъстър и прекрасен,
вярваш в мен
и ме караш да летя.
Прегръдката ти
е моят пристан,
сърце до сърце ли сме,
цялата вселена ни обгръща.
© Николина Божанова Все права защищены