На арената,
сцена
живот
уморена, студена,
покрита със пот
и сол от сълзи,
една жена
стои и безгласно пищи.
А пред нея цена
и опашка мъже
потънали в похот,
непризнаващи "Не"...
*****
Вселената рухна със грохот
и Бог я събра
в торбичка за смет,
че отдавна разбра -
Бе обречен и този проект...
20.02.2015-
Георги Каменов
© Георги Каменов Все права защищены