Вселената пулсира в нас.
Галактики се раждат и умират.
Докосват се сред звезден прах –
душите ни се търсят и намират.
Вселената танцува в нас.
По струните на твоята китара –
хармонии от огнен джаз.
Душата ми в душата ти изгаря.
© Mirabella Все права защищены