20 мар. 2014 г., 21:10

Всевишна милост 

  Поэзия » Любовная
717 0 0

Всевишна милост

 

Душата ми излъчва звуци,

Прегръщам твоето сърце.

В гърдите се стопяват буци

Докосвам милото лице

 

И спомените на талази,

Прогонват старите вражди.

Всевишна милост ги опази,

Дарява пак любов, мечти!

 

(стихосб. "Будна тишина")

© Y. Panda Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??