ВСИЧКИ ПЪТИЩА ВОДЯТ КЪМ НАС
Отдавна заглъхнали думи ,
неизречени даже на глас ,
стояха те помежду ни ,
разтворили своята паст.
Отдавна забравени спомени ,
които даже не бяха ,
се промъкнаха тихо в дома ни
и подло , нахално мълчаха.
Отдавна изминати пътища ,
които водеха незнайно къде ,
поехме с крачка уверена ,
за да търсим своето утре.
Но достигнали кръстопътя пореден ,
погледнахме бегло назад
и объркани всъщност открихме –
всички пътища водят към НАС...
© Мими Иванова Все права защищены
Поздрав!