6 сент. 2013 г., 12:31

Всичко 

  Поэзия » Любовная
480 0 0

В свят на мисли и образи - ти си най-красивата,
в свят на чувства и безмълвие - ти си най-красивата,
в свят на болка и тъга - ти не съществуваш,
в свят на младост и любов - ти възтържествуваш,
в свят на цели и мечти - ти си най-обичана,
в свят на търсене на себе си - ти си в мен момичето
и аз във теб момчето!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??