10 апр. 2023 г., 17:00

Всичко е за тебе 

  Поэзия » Любовная
652 2 2

      

   Всичко е за тебе

 

За тебе, всичко е за тебе –

луната, слънцето, звездите…

За тебе, всичко е за тебе –

дъхът на лятото и дните.

 

За теб са цветовете нежни,

дори тъгата е за тебе,

за теб са върховете снежни,

изчезващото бавно време.

 

За теб е полудялата надежда

и мигащите светлини,

за теб е любовта красива,

за теб са моите мечти.

 

За теб е всяко ново утро

и всяко цвете с аромат,

за теб е всяко мое слово –

вълшебно синьо в този свят.

 

           Мария Мустакерска

© Maria Mustakerska Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??