Всичко е лъжа.
Живота,любовта,
приятелството и страстта.
Всичко е июзия,
сътворена хитро,
като жокер, в тази фатална игра.
Всичко е комбинация,
като от онези
игри на покер....игри без право на лъжи.
Всичко е пречка,
и всичко е изход.
Всичко е нищо,
и всичко е стимул
Всичко е есен,
и всичко е зима
Всичко е лед.
Ние сме хора, покрити от скреж.
Всичко е нищо, и всичко си ТИ самият.
© Жеже Все права защищены