15 июн. 2007 г., 23:21

Всичко мое 

  Поэзия
551 0 3

Давам очите си, за да те видя,
дори и само още веднъж.
Давам косите си, за да те задържа до себе си.
Давам устните си, само за да те погаля с тях,
давам душата си, само за да ме обичаш пак.

Давам ти всичко мое,
цялата ми същност.
Времето, мечтите и прибоя,
вятърът, дъждът и планините.

Моят път, моя свят,
дори и моята съдба.
Давам тях, давам пак,
само за да чуя твоя глас.

Давам живота си,
без това без теб не струва, давам
всичко на света. Давам огъня,
давам залезите и изгревите си,
давам стълбичката на успеха ми,
давам желанията си, давам всичко мое,
за секунда с теб.

Давам пръстите на ръцете си,

давам  най-малката част от мен,

давам себе си и вярата си,

давам  миглите си, давам черното в душата си,

за секунда с теб, за да ти кажа обичам те!

© ТтТтТтТтТ Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??