Няма малко и голямо -
всичко има смисъл, знам.
Вярвам в истината само
и пристъпвам в моя храм.
Светлината в мен наднича
и изпълва ме със мир.
"Радвай се, твори, обичай!" -
шепнат нейните искри.
Всичко толкова е просто:
миг, от вечност изтъкан.
И вълна съм на Живота -
необятен океан.
© Вилдан Сефер Все права защищены