Всичкото ти искам.
Профила ти в контражур.
Тъмно синьото във погледа.
Къдриците.
Осанката от кадифе.
Благородния контур.
Зъбите, когато казваш „Р“.
По пръстите ти от масло частиците.
Сакото. Толкова е демоде.
Когато гледаш нагоре, очите.
Укорителната нотка в гласа ти искам и смеха наситен.
Дъха ти, когато пием Шардоне.
Да слушам как заваляш думите поне.
И толкова друго, и толкова още.
Как трепериш нощем.
Как питаш дали искам. Дали може.
Високомерието, когато казваш „Аз“
ти искам. И всеки пласт.
Нервното във ласката.
И плахостта на въпроса.
Темпото във крачката.
Как отвръщаш глава къдрокоса.
Извиненията. Неизказаното. Повторенията.
Всичкото ти искам.
© Kiddo Все права защищены