Всяка любов е тъга
Няма любов, озарена от щастие,
няма звезди и слънца.
Всяка любов е пропита с нещастие,
всяка любов е тъга.
Чезнат мечтите, далече остават
първите трепети в мен,
чувствата нежни в нощта избледняват,
сменя ги порив студен.
Всяка любов те терзае, измъчва,
всяка любов те руши,
болка горчива душата изпълва,
страда сърцето, боли.
Няма любов, озарена от щастие,
няма звезди и слънца.
Всяка любов е пропита с нещастие,
всяка любов е тъга.
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены