Всяка сутрин небето изгрява,
оцветено за мене блести.
Всяко сутрин душата открива
в бели облаци светли мечти.
Планината е синя, прекрасна,
тъй далечна загадъчно спи,
чака слънцето с обич да стопли
върховете ѝ в златни лъчи.
Всяка сутрин за тебе си мисля,
всяка сутрин до мене си ти.
Всеки изгрев отново докосва
с цветовете на есенни дни.
Тази обич в сърцето си нося
с най-красивите земни сълзи.
Приеми я такава безкрайна,
тя е в сините мои очи!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Все права защищены