10 февр. 2010 г., 23:27

Всъщност двамата 

  Поэзия » Любовная
481 0 0

Във черното на нощта

във светлото на деня

във смисъла на нещата

в хайку преди страха

в ритъма на танца

откривам се

 

Като опит

като опит за среща

Като днес

като вчера

като някога

търся те

 

Като секс

Без шампанско и ягоди

Само секс

С мирис и пот

с вик и докосване

Искам те

 

Като смелост

като страх

като влюбване

Искаш чукане?

Само чукане?

Имаш ме

 

Като нахалство

като вакханалия

като самозабравяне

като дъжд

и роса

като осъзнаване

като... липсваш ми

 

Като теб

Като мен

Следвай ритъма на процесите

 

Гари Мур

Майлс Дейвис

Всичко грозно

което поглъща живота ни

Всичко тъмно

което обръща очите навътре

 

Като вик

като усещане

като предусещане

на нещо било,

което пак ще се случи

 

Като потапяне

и пълно сливане

Като среща

като черешката на тортата

Като сбогом

Като грешка

Като прошка

като... научих се

 

Като бряг

Като кораб в брега ми

Само ти

Само аз

Всъщност двамата...

 

като очакване

като... НЕ МОГА ДА ЧАКАМ!

13.01.2010.

© Милена Иванова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??