22 февр. 2017 г., 08:50

Втори баща 

  Поэзия » Гражданская
798 1 0

За мен се е грижил втори баща,
който като истински аз обичам.
Готов съм на всичко за него сега,
макар че на другия си приличам.

Вече е стар и трудно подвижен
и въпреки това живее активно.
За всеки от нас е вечно загрижен
не се отчайва, мисли позитивно.

И тази вечер на по чаша ракия
без да говорим се разбираме.
Семейството ми е такава магия,
където да ходим, се прибираме.

Явор Перфанов
19.02.2017
Г.Оряховица
<3

© Явор Перфанов Все права защищены

2017

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??