Аз съм вече второкласник!
Всички гласни и съгласни
от читанката си зная!
Ни се чудя, ни се мая,
а задачите решавам!
Да не сбъркам аз внимавам!
Смятането ми върви!
Осем минус пет е три!
И квадрат и колело,
зная аз какво е то!
В тетрадката си малка
пиша думи с химикалка,
пиша точка, запетая.
Вече всичко аз си зная!
© Галина Георгиева Все права защищены