Докосвай я, където знаеш, че обичам.
Люби я силно! Вуду е. Магия.
За тебе съм мечтата неприлична.
Но тя до теб е. С нея ти сбъдни я.
Затвори очи! Люби до омагьосване!
И никога не казвай, че си с мен.
Това ще бъде моето жигосване.
Ще политаш от ръба, но никога съвсем.
Това е луда страст, необуздана,
в която можехме да изгорим.
Без тебе тя е силно разпиляна.
Но съберѐ ли се, ще се взриви.
Може би за туй съм тъй желана
и невъзможна в твоята съдба.
До край за тебе блян ще си остана.
Мираж съм аз, а тя е любовта.
Силно я люби. Това е мойто вуду.
По себе си усещам твоите ръце.
А устните ми те изсмукват лудо...
Но някъде във следващите светове.
Септември 2017 В. Тодорова
© Valya Тodorova Все права защищены