Вяра
17.05.2007 г.
Аз вярвам в ангели,
в шума от техните крила,
в очите им небесно сини,
в усмивките от светлина.
Аз вярвам в ангели
невинно и необяснимо,
аз вярвам във мечтатели,
в мечтите им незрими.
Аз вярвам! И това ми стига -
да знам, че има някъде магия,
че щом поискам да живея
и се огледам - аз ще я открия!
© Надя Василева Все права защищены