3 апр. 2009 г., 08:28

Вяра 

  Поэзия
727 0 0

Вяра

Ще строим мост -
здрав мост,
от надежда и вяра
че утре ще бъде...
Ще бъдем щастливи,
много щастливи,
когато зората проблесне
на нашият труд.
Нашите ръце,
грубите ръце,
с нежност творят сърце -
сърцето на нашата вяра!
Не ще влачим хомота,
хомота на сивите дни -
днес мост на живота,
за утре се строи!
Ние трябва да бдим
над тази прекрасна земя,
нов живот да строим,
да оставим от нашите сърца!

© Димитьр Димитров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??