Разпнати на показ много думи
и двойно неизпълнени дела -
един живот, разменящ помежду ни
ту обич, ту предателство... Съдба!
А в мъките човешки оскотели
забравяме великите неща.
Христос ни учи първо на смирение,
а после на любов - без суета!
Но има дни, които ни припомнят,
че с добрина в човешките ръце,
със вяра и надежда ще Възкръсне
дори от гроба чистото сърце.
Не го забравяйте, когато утре
прониже ви поредната стрела.
Предателите ти сковават кръста -
ти сам избираш пътя след това!
Христос Воскресе!
© Ралица Все права защищены