И хванати за ръце,
преплуваха дълбокото море.
Стигнаха до брега.
После изкачиха висока
планина.
Минаха през пареща
пустиня и през
лепкава тиня.
Прекосиха ледовити
страни и опасни
джунгли дори.
И накрая Вярата и
Надеждата оцеляха,
въпреки че бяха мокри,
изцапани и наранени,
за нищо на света не бяха
заменени.
Все пак през целия си
път в душата,
останаха живи и
щастливи.
Вярата и Надеждата
винаги остават, дори
и трудности да преживяват.
© Майчето Все права защищены