1 февр. 2012 г., 11:10  

Вяра, Надежда, Любов 

  Поэзия » Философская
545 0 0

Вяра, Надежда, Любов



Какво е Вярата могъща?
Опора? Вечен брод в света?
Дали е все една и съща
и в живота и в смъртта?!

Какво е скритата Надежда?
Компас за всички времена?
Навярно всекиго превежда
през живота и смъртта?!

Какво е Любовта огромна?
Идеал? И тайнство на света?
Та душата рее се свободна
навред в живота и смъртта?!



Лъчиста

© ЛЪЧИСТА Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??