Вярвах ти.
Мили Боже, колко ти вярвах!
Вярвах ти повече, отколкото
на себе си!
Вярвах в сърцето ти
вярвах в очите ти,
вярвах в словата ти!
Сега сърцето ми е вопъл.
Душата ми крещи по-силно
от Вселенски взрив...
Плувам в сълзите си
с натежали крила.
© Явление Все права защищены