В мрака някой ме попита:
"Мила, ти защо не спиш?
Болка някаква изпитваш
и за нещо пак тъжиш?
Няма кой да те прегърне,
да попита "Как си днес"?
Да се радва щом те зърне?
Да те вземе точно в шест?
Аз тъгата ти разбирам,
но те моля да не страдаш.
Щастието те намира,
щом във него силно вярваш!"
© Ивелина Тодорова Все права защищены