Малки хора с земни идеали.
Винаги забързани в калта.
Смятат на кого, какво са дали,
търсейки отплата затова.
Тях животът ги притиска.
Вперили очи са към смъртта.
Времето на всеки без да иска
е часовникът и малката стрелка.
Щастието е една измама.
Лъскава с без стойностни неща.
Всеки ден е глупава програма,
„Как да имам всичко на света.“
Няма път нагоре в небесата.
Искат да летят сред суета.
Някак си забравили са чудесата,
да живееш с белите крила.
Да усетиш, че мигът е вечност
и да търсиш истинската красота.
Любовта, която е безбрежност
дадена на твоята душа.
Няма да мълча, а ще извикам.
Вярвам, че я има Обичта!
© Гедеон Все права защищены