10 сент. 2015 г., 21:09

Вярвам в теб 

  Поэзия
319 0 2

на сина ми

 

Начало като много начала,
но този път сред вълците в морето.
На добър час, без ни една вълна.
Успехът като фар за теб да свети.

 

Попивай занаята със сърце.
Не се плаши когато е мъгливо.
Бъди успешен, моето момче,
а бъдното ти нека е красиво.

 

Тя - красотата, се постига с пот.
Не може наготово да се лапа.
Започва смисленият ти живот
и с глупости не бива да се цапаш.

 

Цел, старание и много вяра
са крачките, с които ще вървиш.
За мене гордостта ще е награда
и моля ти се, да ми я дариш.

 

По пътя ти ще има урагани
и много неочаквани слънца.
Важно е човек да си останеш.
Аз вярвам, убеден съм във това.

© Валентин Йорданов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??