Вярвам на всичко, което
сърцето диктува.
Вярвам във всичко, за което
душата жадува.
Вярвам в доброто, стаено
дълбоко в човека.
Вярвам във вярата,
вплела се в хората,
... на Бога в Човека!
.............
Вярвам, значи живея!
© Васил Бориславов Все права защищены
feia (Вилдан Сефер)
dobromirpenkov (Добромир Пенков)
gOra (Жанета )
geriii (Гери Д Георгиева)
petra00799 (Петя )
smile1 (Валка )
N-e-L (Нел )