Вятърът играе си с косите ни.
Подслушва той дните ни.
Бърза, бяга и фучи.
Се ядосан е -личи.
Вятарът ходи, броди из гората,
но също и из сърцата.
Любопитен е за всяка клюка,
гледа да не изпусне и тука.
Ако някой нещо му потрябва
и чуди се отгде да разбере.
Сигурно вятърът ще знае,
но едва ли ще се издаде.
© Пламена Добрева Все права защищены