ВЯТЪРКО
Ах, Вятърко, къде надничаш?
Разтваряш ми на блузката яката.
А аз усмихвам се като момиче
и гледам да те перна през ръката.
Напролет, казват, будят се хормоните
и Любовта отново разцъфтява,
та затова мъжете с поглед следват ме
и свиркат ми, когато отминавам.
А аз прехапвам дяволито устните,
усмивката опитвам да прикрия.
Хей, Вятърко, прокарай пръсти през косата ми
и целуни разголената шия...
© Анна Йорданова Все права защищены