14 июн. 2011 г., 20:20

Вятърът и любовта 

  Поэзия » Любовная
619 0 3


ВЯТЪРЪТ И ЛЮБОВТА

 

Вятърът рисуваше изящно облаци в небето,
красиви, бели, ангелски и мили,
любовта рисуваше със четка във сърцето,
сърце, в които спомени се бяха впили.
 
Заядливо вятърът разрошване косите,
както ти преди го правеше със длан,
със спомен любовта оставаше ме буден нощем,
със мисълта - какво ли още можех да ти дам.
 
Не исках никога да бъда аз целуван,
но вятърът нахален – правеше го в есента,
есен, във която споменът остана тъжен и бленуван,
отиде си със теб, непрегърната и любовта.

 


© Андриан Георгиев Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??