Задуха вятър във душата.
Донасяше промяна.
По скъсаните смисли заплющя.
Разпръсна остарели сухи истини.
Свистеше в раните.
Надвисна буря - преосмисляне.
И заваля.
Дъжд - за пречистване.
Душата не е в твърдо състояние.
Не са споени частите във нея здраво.
Тя въздух е - движение, промяна, състезание.
И вятърът на времето ненужното отвява.
© Инна Все права защищены