копнея за мигове
да сме двамата
истински
да ни слива
във звук
тишината
да се разливат
в синхрон
сетивата
да ни боли
от обич и музика
да превърнем нощта
във светкавици
да целуваме
ранните белези
да съборим съдбата
да изплачем
всеки миг недостатъчност
да сме чужди за кратко
после пак да сме двамата
винаги
© Геновева Христова Все права защищены