Вълшебен дух
Намерих бутилка - отворих - дух хвърчи
и вика: Ще ти изпълня три желания!!!
- Бутилката с водка напълни,
заявих, без грам колебания.
Той рече: Добре, Столичная или Смирновка
и желания имаш още две!!
Замислих се: А бе дай и една голяма водка
и една краставичка за мезе.
© Алекс учо Все права защищены
Идейно стихо!
Поздрави, Алекс!