10 нояб. 2009 г., 08:58

Вълшебница 

  Поэзия
1361 0 2
ВЪЛШЕБНИЦА
Аз съм вълшебница. Поискай си, страннико.
Днес мога всичко да дам.
Мога деня ти за миг да превърна
от ежедневие сиво във храм.

Аз съм вълшебница. Нося сияния
с вплетени бисери в лунни лъчи.
В миг омагьосвам. Премахвам терзания.
Давам на слепите будни очи.

В звън на камбана глас мога да сложа,
за да се чува в олтар от любов.
Капки роса върху теб щом положа,
махам безвремие – давам ти зов.

Аз съм вълшебница - багри поискай.
С тях своя път извървян оцвети.
Страннико, в утрото утро изплискай
на хиляди приказни капки - мечти.

Поискай си, страннико! Всичко поискай,
което от друг не си взел до сега.
Аз съм вълшебница - мене поискай.
Идвам на пръсти с вълшебна дъга.

Ето ме, виждаш ли в тъмното, страннико,
дадох с усмивка кристал – светлина.
Песен донесох ти - лаврова истина.
Стих ти написах: “От днес – край, Самота!”

© Роси Савова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Благодаря за радушното посрещане и за високите оценки!
    Харесва ми тук!
    Чудесни сте!
  • Добре дошла ! Стиха ти е прелестен ! 6+!
Предложения
: ??:??