Искам да се случи някакво вълшебство -
да се върнат дните на моето детство.
Да отлитна нейде в приказна страна -
там, където няма пари и война.
Да не слушам вечер лоши новини
за убийци страшни, за безпътни дни,
за крадци опасни и за наркотици,
и за некадърни висши политици.
Искам да живея мирно и спокойно
и да се гордея с труда си достойно.
Снежана Кръстанова-2002г.
© Снежана Кръстанова-Иванова Все права защищены