Вълшебство
Вдигам поглед и срещам очите ти,
пълни с обич, копнеж и тъга.
Търся нежност и хващам ръцете ти,
даряващи безкраен покой и топлина.
Вълшебна приказка обгърна ме цялата,
сграбчих с шепи това, що ми даде.
Знай, оплетен си в нея отвсякъде,
никой и нищо не ще може
от нея да те извади.
© Диана Бунева Все права защищены
Чакам да ме връхлети музата отново и ще споделя!