Луната се е свила в розово
и влюбено посипва ни със блясък,
вълшебно ми е, вятъра докосвам -
нали в косите ти е спрял.
Ухаеш ми на пролет тази вечер,
очите ти говорят без слова,
звездите се усмихват някак нежно,
усетили, че носим любовта.
И жадна съм за твоята целувка,
студено е без твоите ръце,
обичай ме, обичай ме, любими,
магията ти нека в мен расте.
И нека сред житата се изгубим,
и нека, нека се стопим
в нощта, която си отива,
и там да бъдем - само аз и ти.
Луната се е свила в розово
и влюбено посипва ни със блясък,
вълшебно ми е, искам омагьосана
завинаги от тебе да остана.
© Эоя Михова Все права защищены